Dol-Fijn Malle is voorlopig de jongste telg in de Dol-Fijn familie. We openden de deuren op 3 februari 2011 met 15 plaatsen.

De kindjes spelen in één verticale leefgroep met 3 vaste kinderbegeleidsters. De speelkameraadjes zijn dus een mix van verschillende leeftijden. Dit heeft als voordeel dat we optimaal kunnen inspelen op het ritme van de kinderen.

Ons kinderdagverblijf is vergund door Kind en Gezin. De ouderbijdrage wordt berekend op basis van het aanslagbiljet en ligt vast volgens de barema’s van Kind en Gezin. U krijgt van ons jaarlijks een fiscaal attest voor uw belastingsaangifte. Als u de ouderbijdrage graag al eens berekent kan dit via de website www.kindengezin.be.

Ons kinderdagverblijf is elke werkdag open van 7 uur tot 18 uur. Onze jaarlijkse sluitingsdagen vindt u hier. Wij zijn gelegen op de Herentalsebaan 54 in Malle, op de campus van GO Basisschool ‘t Park.

Meer informatie over onze werking kan u verder lezen in het item ‘werking’ of u kan contact opnemen met het diensthoofd Michèle Janssens op het nummer 03/ 340 87 46.

Wij wensen u veel leesplezier tijdens uw ontdekkingsreis!

Het Dol-Fijne team!