Aanmelden kinderopvang

Arendonk, Balen, Berlaar, Dessel, Herentals, en Meerhout

Alle opvanglocaties in bovenstaande gemeenten hebben de handen in elkaar geslagen en werken met een online inschrijvingssysteem. Zo wordt het vinden van een geschikte opvangplaats héél eenvoudig.

Om de zoektocht voor ouders naar een opvangplaats zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben de gemeenten ervoor gekozen om alle kinderopvanglocaties, waaronder ook Kinderdagverblijf Dol-Fijn, digitaal in kaart te brengen via het gebruiksvriendelijke platform Opvang.Vlaanderen.

Via dit kanaal kan je een aanvraag tot opvang makkelijk indienen én opvolgen. Doordat elke aanvraag tot kinderopvang in [gemeente] moet geregistreerd worden via Opvang.Vlaanderen, worden ook de noden duidelijk in kaart gebracht.
Via onderstaande link kunt u zich rechtstreeks inschrijven voor onze kinderopvang!

Beerse en Turnhout

Alle opvangvragen voor kinderen tussen 0 en 2,5 jaar lopen in Stadsregio Turnhout via één centraal e-loket. Zoek je kinderopvang voor je kind tot 2,5 jaar in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout of Vosselaar?

Schrijf je dan in via het e-loket om een plaats in een kinderdagverblijf of een onthaalouder aan te vragen. Het e-Loket werd uitgewerkt in samenwerking met alle kinderdagverblijven en onthaalouderdiensten. Meld je je voor de eerste keer aan in ons kinderdagverblijf, en loopt broer/zus school in onze samenwerkende school van het GO! onderwijs? Vermeld dit dat zeker even bij de opmerkingen. We proberen hiermee rekening te houden, aangezien we streven naar een warme overgang naar de kleuterschool.

We volgen wel eerst de voorrangsregels van Kind & Gezin.

Malle, Kessel en Nijlen

Via onderstaande knoppen kan u inschrijven voor Malle, Kessel of Nijlen.

Webdesign © WiThService.be