Dol-Fijn Geel heeft 27 opvangplaatsen. Ons kinderdagverblijf is vergund door Kind en Gezin. De ouderbijdrage wordt berekend op basis van het aanslagbiljet en ligt vast volgens de barema’s van Kind en Gezin. U krijgt van ons jaarlijks een fiscaal attest voor uw belastingsaangifte. Als u de ouderbijdrage graag al eens berekent kan dit via de website www.kindengezin.be

Ons kinderdagverblijf is elke werkdag open van 7 uur tot 18 uur. Onze jaarlijkse sluitingsdagen vindt u hier. Wij zijn gelegen in de Technische Schoolstraat 12 te Geel.

Het kinderdagverblijf werkt nauw samen met basisschool De Luchtballon. Deze samenwerking maakt dat de overgang naar de kleuterschool voor de kinderen veel makkelijker en ontspannender verloopt. De kinderen krijgen de gelegenheid om de schoolomgeving te leren kennen op een zeer speelse manier en op hun eigen tempo. Ook de kleuterjuf kent de nieuwe kleuters al voor de start.

 

Voor meer informatie over onze werking kan u verder lezen in het item ‘werking’ of u kan contact opnemen met het diensthoofd Anja Willemsen op het nummer 014 58 28 96.

 

Wij wensen u veel leesplezier tijdens uw ontdekkingsreis!

Het Dol-Fijne team!